Польська Zomar спростовує інформацію про зв'язки із співвласниками ІСД

П'ятниця, 25 липня 2008, 17:39

Польська компанія Zomar S.A, що купує українську електроенергію в держпідприємства "Укрінтеренерго", 25 липня спростувала інформацію прес-служби народного депутата України Юрія Бойка про зв'язки її співвласника Станіслава Адамяка із засновником корпорації "Індустріальний союз Донбасу" (ІСД) Віталієм Гайдуком, повідомляє агентство Інтерфакс.

"Наша компанія, її власники, керівництво і співробітники, ніколи не мали й не мають ніякого спільного бізнесу, ніяких службових або приватних зв'язків і контактів з корпорацією "ІСД" чи її власниками", - говориться в листі Zomar, спрямованому агентству "Інтерфакс-Україна".

Прес-служба екс-голови Мінтопенерго України Ю.Бойко минулого тижня обвинуватила В.Гайдука, що у цей час є керівником групи радників прем'єр-міністра, нинішнього міністра палива й енергетики Юрія Продана і його першого заступника Олега Бугаева, у лобіюванні інтересів імпортерів української електроенергії на шкоду національній економіці.

Zomar також пояснює, що здобуває українську електроенергію за цінами, які дозволяють перепродавати її в Польщі, і при цьому намагається задовольнити цінові очікування української сторони.

Реклама:

Раніше інформацію прес-служби екс-глави Минтопэнерго Ю.Бойко про лобіювання компанії System Consulting Zrt. (Угорщина) і її інтересів українськими чиновниками й В.Гайдуком спростував президент System Consulting Ласло Капої.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!