Міжвідомча робоча група затвердила графік реконструкції НСК "Олімпійський"

П'ятниця, 11 липня 2008, 16:50

Міжвідомча робоча група сьогодні на засіданні, що проходило під головуванням Віце-прем'єр-міністра України Івана Васюника, затвердила графік виконання першочергових робіт з реконструкції Національного спортивного комплексу "Олімпійський".

Про це заявили в прес-службі Віце-прем'єр-міністра України, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Міжвідомча робоча група також заслухала інформацію про підготовку до визначення генерального проектувальника головного стадіону країни.

Під час засідання було ухвалено рішення разом з Федерацією футболу України підготувати інформаційні матеріали для звіту перед УЄФА відповідно до плану підготовки стадіонів до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Реклама:

Учасники засідання вирішили, що на етапі запуску робіт з реконструкції НСК "Олімпійський" міжвідомча робоча група буде збиратися щонайменше двічі на тиждень для вирішення невідкладних проблем.

Крім того, сьогодні на засіданні затверджене положення про міжвідомчу робочу групу, її склад та функціональні обов'язки першого заступника й заступників голови.

Першим заступником голови робочої групи призначений перший заступник міністра регіонального розвитку та будівництва Анатолій Беркута. Заступниками відповідно - заступник голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко і заступник Міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Ростислав Карандеєв.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!