"Дельта Банк" продав акції росіянам

Вівторок, 24 червня 2008, 18:43

Сьогодні, 24 червня 2008 року голова Наглядацької ради "Дельта Банку" Микола Лагун підписав угоду про входження інвестиційного фонду "Icon Private Equity" в акціонерний капітал банку.

Угода укладена з метою подальшого спільного інвестування в розвиток банківського бізнесу в Україні й за її межами.

Як повідомляє "Лігабізнесінформ" з посиланням на прес-службу банку, Лагун підкреслив, що "Дельта" відмовилася від пропозиції із продажу 100% акцій.

"Після проведеної угоди ми плануємо спільно протягом 2-3 років будувати бізнес із капіталізацією 3-4 млрд дол і зміцнити свою присутність як в Україні, так і в інших країнах, що розвиваються", - підкреслив голова Спостережної Ради.

Реклама:

Фонд "Icon Private Equity" входить до числа найбільших гравців на ринку прямих інвестицій Росії й СНД - під його управлінням перебуває капітал обсягом більше 1 млрд дол.

Фонд інвестує свої кошти в компанії, що працюють у сфері фінансів, телекомунікацій, медіа, а також у роздрібні проекти на території Росії й СНД. "Icon Private Equity" має представництва в Москві та Києві.

"Дельта Банк" є одним з лідерів роздрібного кредитування України, займаючи, за власним даними, порядку 25% сегменту. За станом на 1 червня 2008 року кредитний портфель фізичних осіб "Дельта Банку" склав 2 млрд 771,95 млн грн, сума чистих активів - 4 млрд 714,14 млн грн, капітал - 596 млн грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!