Перенесено розгляд актів з АПК щодо членства України в СОТ.

Середа, 11 червня 2008, 13:32

Кабмін України переніс розгляд блоку законодавчих актів, що стосуються розвитку агропромислового комплексу України в умовах членства нашої країни у Всесвітній торговельній організації.

Про це в Києві у середу заявив журналістам  міністр фінансів України Віктор Пинзеник, повідомляє "Інтерфакс Україна" .

"Розгляд законопроектів перенесли", - сказав він. До порядку денного засідання Кабміну був включений розгляд 15 законопроектів, які стосуються адаптації й подальшого розвитку агропромислового комплексу країни в умовах членства у СОТ.

Зокрема, планувалося розглянути зміни до статті 5 закону "Про податок на додану вартість", законопроекти про державну агрохімічну паспортизацію земель сільгоспризначення, про консервацію земель, а також проект постанови Кабміну про затвердження мінімально припустимого рівня цін на продукцію тваринництва на 2009 рік, проект постанови про формування державного продовольчого резерву в аграрному фонді й регіональних запасів продовольчого зерна в 2008 році та інші.

Реклама:

За словами Пинзеника, перенесення розгляду законодавчих та інших актів пов'язаний з тим, що частина з них не була узгоджена з рядом міністерств.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!