Держмитслужба нагадує про нові правила оформлення авто

Середа, 11 червня 2008, 13:17

Державна митна служба України (ДМСУ) нагадує, що наказом Держмитслужби N574 від 30 травня поточного року затверджене Зразкове положення про відділи оформлення транспортних засобів.

Як повідомляє "Лігабізнесінформ" у прес-службі ДМСУ, даний наказ також вносить зміни в зони діяльності регіональних митниць, а також у Класифікатор митних органів України та їхніх структурних підрозділів, спеціалізованих митних установ й організацій.

За наказом, митний контроль і митне оформлення транспортних засобів (маються на увазі транспортні засоби, ввезені в Україну громадянами для вільного обігу або з метою тимчасового користування на строк, що передбачає реєстрацію цих транспортних засобів у підрозділах ДАІ МВС України - ред.) буде відбуватися винятково в митних органах, розташованих в обласних центрах і Сімферополі.

Всі зміни набувають чинності з 24 червня.

Реклама:

Нагадаємо, за I квартал завезено 1 926 легкових автомобіля (з урахуванням легкового автотранспорту, оформленого із застосуванням пільг), у тому числі 55 автомобілів виробництва країн СНД, 1 871 автомобіль виробництва інших країн.

Із цієї кількості 51% (988 од.) склали нові автомобілі, 21% (410 од.) - до 5 років користування і 28% (528 од.) - більше 5-ти років користування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!