Ощадбанк отримав перші гроші для повернення вкладів

П'ятниця, 11 січня 2008, 14:03

Ощадбанк одержав перший цього року транш бюджетних коштів у розмірі 198,2 мільйона доларів для здійснення компенсаційних виплат вкладникам Ощадбанку СРСР.

Про це йдеться в повідомленні банку, передає УНІАН.

Згідно з повідомленням, одержані кошти переказані на рахунки балансових відділень регіональних управлінь для подальшого зарахування на діючі або відкриті поточні чи депозитні рахунки вкладників.

За інформацією банку, перші виплати розпочнуться в п`ятницю. Всі вкладники, які 8 січня були внесені до Реєстру вкладників заощаджень громадян, звернувшись до установ Ощадбанку, зможуть оформити поточний чи депозитний рахунок і одержати відповідні компенсаційні суми.

Реклама:

Компенсаційні виплати проводяться їх власникам у наявній або безготівковій формі у національній або іноземній валюті за офіційним обмінним курсом Нацбанку шляхом зарахування коштів за бажанням власників на поточний або депозитний рахунок в Ощадбанк через три дні після внесення до Реєстру вкладників даних про них.

Для внесення в Реєстр вкладники подають за місцем перебування вкладу або за місцем проживання в Ощадбанк документи, необхідні для відкриття вкладного рахунку фізичної особи, заяву-доручення і документи, що підтверджують право власності на заощадження.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!