Пінчук має намір встановити контроль над аеропортом "Бориспіль"?

Вівторок, 25 вересня 2007, 15:01

Лідер Блоку свого імені Юлія Тимошенко звинувачує прем'єр-міністра Віктора Януковича і засновника корпорації "Інтерпайп" (Дніпропетровськ) Віктора Пінчука в намірі встановити контроль над Державним міжнародним аеропортом "Бориспіль" (Київська область).

Про це сказано в повідомленні прес-служби БЮТ.

"Мені стало відомо, що сьогодні Віктор Пінчук, озброєний адміністративними і силовими "аргументами" Кабінету Міністрів, схиляє керівництво аеропорту до підписання так званої мирової угоди", - передає прес-служба слова Тимошенко.

За інформацією лідера БЮТ, у результаті цієї мирової угоди фактичний контроль над аеропортом перейде до Пінчука і Януковича.

Реклама:

"Ці дві кримінальні сім’ї - Кучми, представленого власним зятем, і Януковича - мало того, що повністю розділили все на землі, під землею (шахти і родовища), тепер вони готові перейти до розділення українського неба", - вважає Тимошенко.

Лідер БЮТ стверджує, що в результаті цієї операції всі витрати з обслуговування аеропорту буде забезпечувати держава, а Пінчук і Янукович будуть тільки отримувати прибуток.

"По суті, мова йде про створення злочинного транспортного синдикату, куди залучені Віктор Пінчук і Віктор Янукович. Освятити цю аферу повинен міністр транспорту Микола Рудьковський, якого, з огляду на його гіркий досвід управління галуззю, я б взагалі і близько до Борисполя не підпускала", - сказала Тимошенко.

Вона попередила всіх, хто причетний до проведення цієї операції, про відповідальність.

30 серпня Бориспільський міськрайонний суд Київської області призупинив конкурс на заміщення вакантної посади директора Державного міжнародного аеропорту "Бориспіль" (Київська область).

Звільнений Міністерством транспорту і зв'язку з посади генерального директора державного міжнародного аеропорту "Бориспіль" Андрій Мазур вважає своє звільнення незаконним.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!