Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

"Укрзалізниця" отримала "екстрений" кредит на 500 млн. грн.

Середа, 16 травня 2007, 19:15

"Райффайзен Банк Аваль" надав Державній адміністрації залізничного транспорту "Укрзалізниця" кредит у розмірі 500 млн. грн. терміном на 4 роки під 13,5% річних у гривні.

Кредитні кошти будуть використані держадміністрацією на відновлення та модернізацію шляхового господарства.

Як повідомляє департамент банку, за рахунок залучених коштів будуть значно збільшені закупівлі рейкового обладнання (рейок, рейкових кріплень, шпал), а також стрілочних переводів.

"Банк... вчасно відгукнувся і пішов нам назустріч у наданні настільки необхідних для нас коштів. Впевнено, що наша співпраця на цьому не обмежиться", - зазначив заступник гендиректора "Укрзалізниці" Сергій Сероштан.

Реклама:

У свою чергу заступник голови правління "Райффайзен Банку Аваль" Віктор Горбачов повідомив, що проект був реалізований у короткий час і що над ним працювали як київські, так і віденські фахівці.

"Звичайно настільки серйозні програми здійснюються за більш тривалі терміни. Ріст довіри ділових і фінансових кіл Європи до "Укрзалізниці", її бренду, а також накопичений банком досвід дозволили реалізувати цей проект у досить стиснутий термін", - підкреслив він.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" була створена в 1991 році і є органом управління залізничним транспортом загального користування, підвідомчим Мінтрансу. До сфери її управління відносяться Донецька, Львівська, Одеська, Південна, Південно-Західна та Придніпровська залізниця, а також інші об'єднання, підприємства, установи та організації залізничного транспорту.

Знос шляхового господарства та парку адміністрації складає близько 60-70%.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!