Стартував презентаційний тур Європейської програми МВА по містах України ®

Четвер, 10 травня 2007, 09:25

Міжнародний інститут IBR, Institute of International Business Relations (Germany) оголошує про початок набору слухачів осінньої програми МВА 2007. Програма доступна в будь-яких регіонах України і проходить в заочно-очному форматі без відриву від основної діяльності.

Презентації програми MBA від інституту IBR відбудуться в Києві 24 травня, у Дніпропетровську 31 травня, 6 червня у Донецьку, а 21 червня Європейська програма МВА будет презентована у Харкові.

Професорський склад школи на 100% складається з іноземних викладачів - представників чотирьох континентів. Усі вони мають досвід викладання в провідних бізнес школах світу і практичний досвід управління. У 2007 році викладацький склад було розширено професорами з ПАР, Британії та США.

Статус програми і самого диплому MBA від IBR суттєво виріс. За результатами останньої акредитації Європейського Фонду Програм Адміністрування IBR MBA отримала кращу оцінку серед інших Європейських програм. Така висока оцінка ставить інститут IBR в одну п’ятірку з такими відомими у світі школами, як Економічний університет Відня та Kellog Management School.

Реклама:

Тривалість навчання за програмою IBR MBA складає 21 місяць, протягом яких слухачі проходять 30 дисциплін (http://ukraine.ibr-network.com/program/course/).

Ця сучасна інноваційна програма МВА ідеально підходить для керівників-практиків, які перспективно мислять і прагнуть особистого кар'єрного росту і конкурентоспроможності свого бізнесу.

Кожен модуль програми дає реальний результат, а впровадження практичних завдань (проектів) проходить за підтримки консультацій професорів-практиків.

По завершенню навчання студенти отримують ступінь МВА і підтверджуючий її німецький державний диплом МВА.

Зареєструватися на безкоштовну презентацію програми або запитати додаткову інформацію можна по електронній пошті mba.kyiv@ibr-network.com або подзвонивши за номером телефону (044) 232-45-24, 390-74-35(36)

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!