Мінпаливенерго витратило "не туди" 12,2 мільйони

Четвер, 28 грудня 2006, 19:10

Рахункова палата заявляє про неефективне використання Міністерством палива та енергетики в 2005 році й за 9 місяців 2006 року 12,2 мільйони гривень бюджетних коштів, виділених на наукову діяльність.

Про це говориться в повідомленні Рахункової палати.

"Створена Міністерством палива та енергетики України система планування й використання коштів держбюджету, виділених на науку, не забезпечила вирішення стратегічних завдань розвитку паливно-енергетичного комплексу, інноваційних змін у цій сфері", — йдеться в повідомленні.

За даними Рахункової палати, використання Міністерством коштів здійснювалося без реального рішення проблем розвитку енергетичної галузі.

Реклама:

"Збільшення в 2006 році обсягів фінансування наукових розробок не обумовило якісних змін у їхній результативності", — говориться в повідомленні.

За даними Рахункової палати, Мінпаливенерго неефективно використало більше 75% коштів, виділених в 2005–2006 на наукову діяльність.

Нагадаємо, що Рахункова палата є підлеглим Верховній Раді інститутом фінансово-економічного контролю за використанням коштів держбюджету.

Ukroil.com.ua

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!