"Регіони" підкладають під Семенюк бомбу?

Вівторок, 19 грудня 2006, 16:59

Заступник голови Української республіканської партії "Собор", народний депутат Олександр Бондар називає популізмом рішення парламенту про направлення "позапланових надходжень від приватизації на збільшення прожиткового мінімуму й мінімальної заробітної плати".

Про це повідомили в прес-службі партії.

"Збільшення прожиткового мінімуму й мінімальної зарплати не буде, тому що не буде ніяких понадпланових надходжень", - стверджує Бондар.

За його словами, вперше в історії України соціальні гарантії поставлені в пряму залежність від виконання плану приватизації.

Реклама:

"Це безвідповідально перед суспільством, адже доходи від продажу держпідприємств завжди ризиковані, а що стосується безпосередньо наступного року, то Фонд держмайна під керівництвом представника Соцпартії Валентини Семенюк ніколи не принесе в бюджет більше 10 млрд. гривень", - заявляє один з лідерів УРП "Собор".

Народний депутат також допускає, що в такий спосіб Партія регіонів підкладає під Валентину Семенюк бомбу вповільненої дії, щоб "потім обвинуватити неї в неефективній роботі".

Нагадаємо, 19 грудня, Верховна Рада прийняла закон "Про Державний бюджет України на 2007 рік", не врахувавши основних виправлень президента Віктора Ющенка.

За прийняття закону в цілому проголосувало 245 народних депутатів з 438 зареєстрованих у сесійному залі.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!