Банкіри на чолі з Черновецьким стурбовані новими законопроектами

Четвер, 19 жовтня 2006, 12:52

У ході конференції членів Ради з питань банківської діяльності й радників Київського міського глави Леоніда Черновецького, яка пройшла в столичній мерії, банкіри та підприємці висловили стурбованість можливими наслідками прийняття Верховною Радою законопроектів, які стосуються банківської діяльності.

Про це повідомили в Українському кредитно-банківському союзі (УКБС), передає Ліга.

Представників банківської сфери, зокрема, зацікавили зміни в частині реєстрації філій іноземних банків, надання Національному банку можливості виносити документи та їхні копії за межі банку під час проведення перевірок і т.д.

Нагадаємо, у першій половині осені цього року в парламенті було зареєстровано проект Закону "Про внесення змін у деякі закони України (щодо регулювання діяльності банків)" N2248 і проект Закону "Про внесення змін у деякі Закони України (щодо спрощення механізмів переказу грошей із закордону за допомогою банківської й інших платіжних систем)" N2052.

Реклама:

На початку жовтня УКБС вийшов зі складу Асоціації українських банків у зв'язку "зі зміною статусу асоціації з регіонального на всеукраїнський". Президентом УКБС є столичний мер Леонід Черновецький.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!