28 серпня 2021

Публікації
Держава фінансує збиткове вугілля та планує створити нацавіакомпанію: підсумки тижня для ДП
Щотижня команда аналітиків-консультантів з питань корпоративного управління готує для ЕП дайджест про головні події в житті держпідприємств. Що важливого сталося 14 серпня – 27 серпня?
"Платна" енциклопедія: Як працює тіньовий ринок у Wikipedia
Як працює бізнес у Wikipedia, скільки коштує створення сторінок, яку відповідальність несуть причетні до адміністрування контенту за брехню, та як вони заробляють в "тіні".
Новини
18:00
Укравтодор отримав кредит на 376 мільйонів доларів
Укравтодор по консорціумному кредиту отримає 376 мільйонів доларів терміном на п'ять років для фінансування програми "Велике будівництво".
16:26
Складності з готівкою у банках: Марченко назвав наслідки відмови від добровільного декларування
Міністр фінансів Сергій Марченко назвав ряд причин, чому варто буде скористатись можливістю добровільно задекларувати свої статки.
14:41
Аналітики KSE про 653 мільйони на зарплати шахтарям: порушує принцип рівних умов
Аналітики KSE заявили, що нещодавня (17 серпня) виплата 653 мільйонів на зарплати шахтарям порушує принцип щодо забезпечення рівних умов у порівнянні з приватними компаніями.
13:17
Фінансове становище МАУ наразі максимально стабільне й ефективне — CEO
CEO "МАУ" Євген Дихне заявив, що наразі фінансове становище авіакомпанії максимально стабільне й ефективне, а компанія платить усі поточні платежі та перебуває в діалозі з державою.
12:56
Гетманцев хоче запровадження рішення щодо спецмита на кабельно-провідникову продукцію
Голова податкового комітету Верховної ради Данило Гетманцев звернувся до Прем’єр-міністра щодо оприлюднення рішення Міжвідомчої комісії про встановлення спеціального мита на кабельно-провідникову продукцію у розмірі 23,5%.
10:56
ЗМІ: Шмигаль зобов'язав підлеглих створити нові підприємства або відновити вже існуючі
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль зобов'язав міністрів, глав обладміністрацій і Київської міськадміністрації створити нові підприємства або відновити вже існуючі.
10:00
Вітренко назвав найбільш реалістичні гарантії для збереження транзиту
Голова НАК Нафтогаз Юрій Вітренко назвав найбільш реалістичні гарантії збереження транзиту через Україну.