Один з кращих менеджерів світу

П'ятниця, 30 березня 2018, 10:05

Генеральний директор компанії "АВТ Баварія Україна", офіційного імпортера автомобілів BMW в Україні, Олександр Тимофєєв був відзначений нагородою "Менеджер року" німецьким концерном BMW Group на щорічній премії "Першість у продажах".

BMW вшанував своїх кращих дилерів з усього світу на урочистій вечірці у новій будівлі BMW Group Classic. Пітер Нота, член правління BMW AG, відповідальний за продажі та бренд BMW, відзначив  нагородами 41-го передового дилера, висловивши подяку від імені концерну за їх старанну працю в ім'я успіху бренду 2017 року.

 

"2017 рік був сьомим поспіль, коли ми досягли рекордного показника продажів. Цей послідовний успіх можливий тільки завдяки сильним партнерам дилерської організації", - зазначив Пітер Нота. "Задоволені клієнти - це те, до чого ми всі прагнемо. Ми всі працюємо над спільною метою стати компанією ще більш орієнтованою на клієнта і на преміальне обслуговування. Сьогоднішні переможці це чудовий тому приклад, і нагорода "Першість у продажах" - це наша вдячність їм та визнання їх досягнень", - продовжив він.

Вищевказана премія представлена ​​у шести різних категоріях, плюс спеціальні номінації журі. Всього взяло участь 3100 дилерів з 85 країн. Висококваліфіковане журі обрало 41-го переможця у категоріях Sales, Aftersales, Customer Service, Luxury Class та BMW i & BMW i Performance. Нагорода "Менеджер року", що визнає виключну участь менеджерів в успіхах окремого дилерського корпусу, була вручена 6 номінантам, в числі яких був генеральний директор українського імпортера, Олександр Тимофєєв.

Реклама:

"В першу чергу, ця нагорода є визнанням високої ефективності нашої компанії та її лідерства серед глобальної дилерської спільноти BMW одним з найбільших автомобільних концернів світу", - зазначив Олександр Тимофєєв. "Для мене особисто це висока оцінка мого внеску у розвиток всесвітньовідомого бренду, щоденної праці та любові до того, що я роблю", - додав він.

Також цього року стартувала спеціальна номінація "Найекоефективніший дилер", у зв'язку з особливою позицією концерну, щодо розвитку соціально-економічних та екологічних програм. Найвищу оцінку отримала Індія, за нею були відзначені Данія, Колумбія, Китай та Німеччина.

Триденна конференція у Мюнхені включила огляд визначних пам'яток, дегустацію високої кухні та першокласні враження для запрошених переможців, а також церемонію нагородження. Родзинкою стала оглядова екскурсія Мюнхеном на історичних автомобілях BMW, яка розкрила дилерам рідне місто свого бренду в особливому світлі та надихнула їх на нові звершення.

"В даний час ми знаходимося у найбільшій модельній експансії в історії нашої компанії. З новими захоплюючими моделями, такими як BMW X2 і BMW X3, доповненими X4 та BMW 8 серії Купе, які будуть випущені цього року, упевнений, що спільно з нашими партнерами та інвесторами у дилерських корпусах, ми зробимо 2018 ще одним рекордним роком", - сказав Пітер Нота в ході заходу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!