Де можна заробити за місяць як на депозиті за рік ®

Четвер, 11 жовтня 2012, 09:20

Вже не перше десятиліття податкова політика у нашій державі сприймається багатьма представниками бізнесу, як здирницька та подекуди навіть шокова. Тому перед черговими виборами нерідко можна почути заклики кандидатів у народні депутати послабити податковий тиск, запровадити деякі пільги для бізнесу та окремих галузей промисловості. В іншому разі держава ризикує отримати збільшення кількості бізнесових тіньовиків.

Та чи можливо в нинішніх умовах встановити податки, які будуть комфортними для усіх та кожного? Схоже, що таких реальних можливостей в Україні поки що не існує. Країна намагається дбати про державний бюджет, а про свій власний бюджет та добробут українці змушені піклуватися самотужки.

Єдиним реальним способом забезпечити власне фінансове благополуччя, який на практиці довів свою надійність та ефективність, на разі є інвестування в ПАММ –рахунки валютного ринку. В той час, коли податкові вимоги в державі стають більш жорсткими і вести чесний бізнес стає дедалі важче, валютний ринок Форекс стає доступнішим для усіх, хто бажає заробити.

Жодного тиску з боку контролюючих органів, жодної залежності від держави та її економіки – це реальний заробіток, у якому задіяні тільки ви та професійний трейдер з брокерської компанії. Вклавши гроші у ПАММ – рахунок, ви маєте можливість в найкоротший термін заробити непоганий статок. Це не довготривалі інвестиції, які приносять прибуток у майбутньому. Це дохід, який ви отримуєте вже сьогодні, на свої повсякденні потреби. ПАММ – інвестування – оптимальний спосіб не тільки зберегти свої кошти та заощадити їх, але й відчутно збільшити власний капітал.

Реклама:

Ви відкриваєте рахунок в брокерській компанії та доручаєте свої кошти в управління досвідченому трейдеру. Маючи на своєму ПАММ – рахунку власний капітал та кошти інших інвесторів, трейдер (він же – управляючий) торгує ними на ринку, заробляючи прибуток вам та собі. Місячний дохід від ПАММ – інвестування дорівнює річному прибутку від банківського депозиту. Це і приваблює багатьох українців. Крім того, на Форексі не треба чекати пів року чи кілька років для того, аби зняти свої дивіденди. Прибуток можна отримати по завершенні кожного торгового періоду. Така демократичність – ще одна перевага ПАММ – інвестування перед рештою способів вкласти гроші.

А головне – заробляючи на Форексі, ви не від кого не залежите, і навіть падіння світових валют не лякатиме вас, а даватиме шанс отримати ще більший прибуток!

По матеріалам http://investbag.com/

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!