У Попова підготували до інвестфоруму пропозиції на 15 мільярдів доларів

Четвер, 22 березня 2012, 15:20

Київська міська держадміністрація підготувала конкретні пропозиції щодо інвестиційних проектів на загальну суму 15 млрд доларів, які будуть запропоновані інвесторам на першому міжнародному інвестиційного форумі, який відбудеться в Києві 29 березня.

Про це заявив голова КМДА Олександр Попов на зустрічі з представництвами посольств у четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Він поінформував, що партнером проведення форуму виступив фонд ефективного розвитку.

"Ми розуміємо, що сьогодні не всі адекватно оцінюють ситуацію в Україні і в Києві, не всі розуміють, що Київ готовий до нового інтенсивного етапу співпраці з бізнесом. Ми хотіли б це довести всім, що ми є надійними партнерами в подальшій нашій політиці", - сказав Попов.

Реклама:

Він також висловив упевненість, що за підсумками форуму будуть підписані інвестиційні договори на загальну суму близько 5 млрд гривень.

Це проекти в галузі розвитку інженерної інфраструктури, зокрема, будівництва метро на Троєщину, у галузі енергоефективності, будівництва ділового центру "Київ-сіті" та інноваційного парку в Святошино, а також з будівництва паркінгів на території столиці.

Форум відбудеться в готелі "Інтерконтиненталь".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!