Міліція хоче дозволити власникам реєстрацію транспорту, які не заплатили штрафи

П'ятниця, 10 лютого 2012, 13:21

МВС розробило законопроект, яким передбачається унеможливити відмову у проведенні державної реєстрації транспортних засобів, якщо власники мають заборгованість зі сплати штрафів за порушення правил дорожнього руху.

Відповідний документ схвалено на засіданні уряду 8 лютого 2012 року, йдеться у повідомленні пресс-служби МВС.

Проект закону "Про внесення змін до статті 34 закону "Про дорожній рух" розроблено МВС на виконання доручення президента від 29 листопада 2011 року.

Метою законопроекту є скасування заборони проведення державної реєстрації (перереєстрації) транспортних заходів у разі, коли власники транспортних засобів або уповноважені на використання цих транспортних засобів особи, мають заборгованість зі сплати штрафних санкцій за порушення правил, норм і стандартів у сфері безпеки дорожнього руху.

Реклама:

Зокрема, пропонується виключити зі статті 34 закону пункт "Власникам транспортних засобів або уповноваженим на використання цих транспортних засобів особам може бути відмовлено у проведенні реєстрації (перереєстрації) таких транспортних засобів, коли такі особи мають заборгованість зі сплати штрафних санкцій за порушення правил, норм і стандартів у сфері безпеки дорожнього руху, - до сплати ними зазначеної заборгованості".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!