Азаров займеться скасуванням переходу на літній час

Вівторок, 24 січня 2012, 20:33

Кабінет міністрів на засіданні 25 січня розгляне законопроект про порядок обчислення часу на території України.

Про це йдеться в порядку денному засідання уряду, повідомляють "Коментарі".

Розповість про законопроект перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов.

Крім того, планується заслухати інформацію міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолія Близнюка про результати моніторингу рішень органів місцевого самоврядування щодо підвищення з січня тарифів на житлово-комунальні послуги.

Реклама:

У свою чергу міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога запропонує на розгляд уряду питання, пов'язані з постійним представником України при Всесвітній метеорологічній організації, і з планом заходів щодо створення єдиної автоматизованої системи контролю радіаційної обстановки на період до 2015 року.

Поряд з цим Кабмін розгляне план заходів щодо реалізації концепції державної політики у сфері боротьби з організованою злочинністю, план заходів щодо виконання концепції реалізації державної політики у сфері космічної діяльності на період до 2032 року і перелік боєприпасів, що підлягають утилізації в 2012-2016 роках.

Як відомо, 20 вересня Рада прийняла постанову "Про зміну порядку обчислення часу на території України", якою був скасований перехід на "зимовий час".

Проте 18 жовтня депутати скасували цю постанову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!