Конгресмен США похвалив економіку України перед Каськовим

Понеділок, 7 листопада 2011, 17:22

Конгресмен від Штату Нью-Йорк Майкл Грімм заявив, що Україна входить до 5-ки найбільш перспективних економік світу.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами.

"Україна входить до першої п'ятірки найбільш перспективних економік світу, на рівні з такими країнами як Китай, Індія та Сингапур. І США мають звернути увагу на потенціал України, адже існує безліч можливостей співпраці між нашими двома країнами і таке партнерство є логічним", - заявив конгресмен від Штату Нью-Йорк Майкл Грімм.

Конгресмен також перелічив ключові переваги України та найбільш перспективні галузі: енергетична сфера, сільське господарство, туризм та інфраструктура.

Реклама:

"Я хотів би підкреслити, що Україна володіє  значним запасом природного газу. Цей потенціал дозволить Україні стати надзвичайно важливим гравцем в наступні 10-20 років", - підкреслив Грімм.

Грімм також відзначив головні тенденції економіки України.

"Очікується, що приріст ВВП України становитиме 5,1% в 2011 році. Це, а також перспектива підписання угоди про зону вільної торгівлі між ЄС та Україною є ключовими аргументами на користь інвестиційної співпраці між Україною та США", - наголосив Грімм.

Як зазначається в повідомленні, 7 листопада в Нью-Йорку відбулась презентація "Найкращі інвестиційні можливості в 2011 році в Україні". 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!