Приватбанк на зло кризі розвиває мережу

Вівторок, 21 липня 2009, 16:49

До кінця року Приватбанк планує відкрити сто нових відділень.

Про це говориться в повідомленні банку.

За словами голови правління Приватбанку Олександра Дубілета, з жовтня 2008 року інфраструктура банку зросла з 2890 до 3007 підрозділів.

"Побудова національної мережі філій та відділень завжди була одним з пріоритетних завдань Приватбанку. Сьогодні ми розвиваємо концепцію платіжного банку як для фізичних, так і юридичних осіб, і дуже важливо, щоб сучасні банківські відділення були розташовані там, де це зручно клієнтам" - відзначив Дубілет .

Реклама:

У той же час, за його словами, банк веде політику жорсткого контролю ефективності точок обслуговування, здійснює безперервний моніторинг їхньої діяльності і використовує можливості передислокації підрозділів на більш перспективні і більш зручні для клієнтів місця розташування.

Національна мережа банківського обслуговування Приватбанку охоплює всі адміністративно-територіальні центри України та Автономної Республіки Крим. Філії та відділення банку функціонують у всіх містах обласного підпорядкування, районних центрах та в інших населених пунктах України.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!