Австрійські інвестори допоможуть Україні готуватися до Євро-2012

Четвер, 29 травня 2008, 12:30

Австрійські інвестори будуть ключовими партнерами України в рамках підготовки до Євро-2012

Представник Секретаріату Президента Оксана Слюсаренко зустрічалась з австрійськими підприємцями в рамках економічної місії "Євро-2012: будівництво та інфрастркутура", повідомляє прес-служба президента.

Представники австрійських компаній у травні відвідали Львів, Київ, Донецьк і Дніпропетровськ, щоб домовитися з потенційними партнерами про підготовку інфраструктури до проведення чемпіонату Європи. Завдання місії також направлено на підтримку інвестиційних проектів (будівництво готелів, доріг, стадіонів та ін.) у рамках підготовки Євро-2012 в Україні.

Слюсаренко відзначила, що Австрія входить у десятку провідних партнерів нашої країни за обсягами двосторонньої торгівлі товарами та послугами, а також є ключовим інвестором української економіки.

Реклама:

Так, на початок 2008 року Австрія інвестувала в економіку України $2075,2 млн. Австрійський капітал присутній у банківському секторі, страховому ринку, ринку будівництва і виробництва товарів широкого вжитку, торгівлі та металургійній промисловості.

Заступник Голови Секретаріату Президента України звернулася до бізнесменів Австрії із проханням налагоджувати більш тісні ділові відносини з вітчизняними підприємствами, які також почали активно цікавитися розвитком міст і цілих регіонів у контексті подготовки до Євро-2012.

"Упевнена, ця зустріч буде сприяти встановленню нових ділових контактів між підприємцями України та Австрії", - підсумувала Слюсаренко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!