250 млн. боргу "Нафтогазу" перед колегами Азарова переходять на 2007 рік

Четвер, 28 грудня 2006, 18:34

Як повідомив у своєму недавньому виступі на засіданні Колегії Держгеологслужби її екс-глава Дмитро Гурський, через заборгованість НАК "Нафтогаз" перед держбюджетом геологорозвідувальні роботи з бюджетної програми "Держзамовлення по приросту запасів природного газу й регіональних геологорозвідувальних робіт" цього року не були профінансовані.

Сума боргу "Нафтогазу" перед геологорозвідниками становить 250 млн. грн і ця заборгованість переходить на наступний фінансовий рік.

"Хотів би попередити всіх тих, хто буде виконувати ці важливі завдання, що ці кошти, я маю на увазі заборгованість "Нафтогазу" перед держбюджетом, плавно переходить на наступний рік, як і держзамовлення по розвитку мінерально-сировинної бази відповідно до Закону України "Про Державну геологічну службу України", – сказав Гурський.

Дмитро Гурський також відзначив, що незважаючи на відсутність фінансування по вищезгаданій бюджетній програмі, за рахунок раціонального використання бюджетних коштів по інших програмах підприємствами галузі забезпечено приріст 5,134 млрд. кубометрів природного газу, що становить 46,7% річного плану.

Реклама:

Ukroil.com.ua

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!