19 жовтня 2019

Публікації
Як побудувати персональний бренд: план дій від Ярослави Гресь
"80% людей на світі — просто глядачі, 19% — актори і тільки 1% — сценаристи". Дайте собі відповідь на запитання, хто ви.
Новини
17:23
Болгарія бореться за завод Volkswagen, готова збільшити обсяг субсидій
Болгарія готова виділити більше коштів Volkswagen, конкуруючи з Туреччиною в боротьбі за будівництво на її території заводу німецького автовиробника.
15:31
Міністр енергетики США відмовився надавати документи про свою роль в Україні
Міністр енергетики США Рік Перрі не передаватиме затребувані демократами Конгресу документи про його роль в Україні в рамках розслідування імпічменту президенту Дональду Трампу.
14:02
Італійський лоукостер може почати польоти в Запоріжжя і Маріуполь
Авіакомпанія Ernest Airlines розглядає можливість початку польотів з аеропортів Запоріжжя і Маріуполя.
13:56
Україна узгодила план дій щодо другого траншу макрофіну ЄС - міністр
Міністр фінансів України Оксана Маркарова заявила, що домовилася з виконавчим віцепрезидентом Єврокомісії з питань економіки, єврокомісаром з фінансових справ Валдісом Домбровскісом про план дій щодо другого траншу макрофінансової допомоги.
13:17
ОБСЄ виявила в окупованому Дебальцевому 40 вагонів вугілля
Безпілотник Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявив біля залізничної станції в окупованому Дебальцевому потяг із 40 вагонами вугілля.
12:12
В Україні почали зростати ціни на цибулю
Якщо ще на попередньому тижні ціни на цибулю в Україні залишалися відносно стабільними, то вже з початку поточного вони знову почали активно зростати.
11:03
Микитась отримав 200 мільйонів гривень від "мертвих душ" – ДБР
Державне бюро розслідувань перевіряє можливе відмивання 200 мільйонів гривень народним депутатом 8 скликання Максимом Микитасем.
10:00
Офіційний курс: гривня опустилася нижче 25 за долар
Національний банк знизив офіційний курс гривні на 30 копійок, встановивши його на 21 жовтня на рівні 25,03 гривні за долар.