16 травня 2021

Новини
18:00
Новини вихідних: АЗС обмежують продаж преміум палива, оцінка корпоративного управління в Україні
Про що говорили на вихідних
17:00
Звільнення міністрів, оподаткування азартних ігор: за що Рада буде голосувати на тижні
Наступного тижня Верховна Рада розгляне законопроекти про посилки з-за кордону, оподаткування азартних ігор, продажу землі через е-аукціони, а також про зміни в індексації пенсій та стимули для розвитку крафтових пивоварень.
14:24
Гендиректор Укроборонпрому: іноземці могли би бути членами наглядової ради майбутніх оборонних компаній
Генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв прокоментував законопроект № 3822, на його думку іноземці могли би бути членами наглядової ради майбутніх холдингових оборонних компаній, зауваживши, що це питання є дискусійними і має бути вирішено профільним комітетом Верховної Ради.
13:32
Аналітики: досі немає інформації, що уряд розглянув фінзвіт Укрзалізниці з мільярдними збитками за 2020 рік
Аналітики заявляють, що наразі відсутня інформація, яка б свідчила, що Кабмін розглянув фінансові результати "Укрзалізниці" за підсумками 2020 року, коли компанія отримала чистий збиток у розмірі 11,9 мільярдів.
11:58
Реформи корпоративного управління перебувають "на початковій стадії" та у "крихкій" формі — ОЕСР
Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) опублікувала результати огляду корпоративного управління державних підприємств України.
11:00
Роза Вітрів відкрила продажу квитків на новий внутрішній рейс
Авіакомпанія "Роза Вітрів" (Windrose) відкрила продажу квитків на рейс з Києва до Кривого Рогу і опублікувала розклад польотів.
10:00
Наслідки регуляції: WOG та ОККО припиняють реалізацію преміального пального
Мережі автозаправних комплексів WOG та ОККО припиняють реалізацію преміального пального у зв’язку з постановою яка передбачає запровадження тимчасового державного регулювання цін на пальне.