11 вересня 2022

Новини
18:00
Мінінфраструктури вважає, що аеропорт "Львів" може першим відновити роботу за наявності гарантій безпеки 
Міністр інфраструктури Олександр Кубраков заявив, що для відновлення роботи аеропортів в Україні потрібно кілька тижнів, головним залишається питання безпеки.
16:58
Німеччина нарощує імпорт хімікатів через високі ціни на енергоносії
Німеччина все частіше імпортує хімічні речовини, оскільки власні промислові гіганти BASF SE борються з різким зростанням цін на енергоносії через скорочення російського газу. 
15:45
Греція готова до можливого припинення поставок російського газу взимку
Прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс заявив, що Греція вжила заходів для забезпечення достатніх поставок енергоносіїв протягом зими на випадок припинення поставок російського газу в країну.
14:57
Уряд відтермінував сплати митних платежів на імпорт для товарів оборонного призначення на 90 днів
Кабмін ухвалив постанову, яка врегульовує питання щодо сплати митних платежів під час ввезення на митну територію України товарів оборонного призначення відповідно.
14:07
Європейський центробанк прогнозує ще одне підвищення ключових ставок
Керівництво Європейського центробанку спостерігає наростання ризику того, що їм доведеться підвищити ключову процентну ставку до 2% або більше, щоб приборкати рекордно високу інфляцію в єврозоні, попри ймовірну рецесію. 
13:02
Україна планує знизити потреби у фінансуванні держбюджету в 2023 році до 3 мільярдів доларів на місяць
Уряд планує зменшити фінансування державного бюджету у 2023 році до 3 млрд доларів на місяць з 5 млрд доларів цього року. 
11:50
Цьогорічна інфляція в Аргентині досягне 95%
Економічна оцінка річної інфляції в Аргентині змінилась і тепер складає 95%, оскільки країна намагається подолати тривалу економічну кризу, позначену різким зростанням цін.
10:40
Молдова заборонила Air Moldova відновлювати польоти до РФ
Управління цивільної авіації Молдови заборонило Air Moldova та іншим національним перевізникам відновлювати польоти до Москви, посилаючись на директиви ICAO та EASA.
10:00
Запорізька АЕС повністю зупинена – Енергоатом
11 вересня о 03:41 енергоблок  №6 ЗАЕС відключили від енергомережі. Йде підготовка до його розхолодження та переведення у холодний стан.