Громадські організації

Национальный форум профсоюзов Украины
НФПУ добился ликвидации задолженностей по ЗП
23 сентября в пресс-центре информационного агентства "Интерфакс-Украина" состоялся брифинг председателя Национального форума профсоюзов Украины Мирослава Якибчука. Как сообщил профсоюзный лидер, 22 сентября представители Правительства и Национального форума профсоюзов Украины достигли протокольных договоренностей об общих действиях относительно ликвидации задолженности по зарплатам и реализации программы создания рабочих мест.
Анонс брифінга Національного форуму профспілок України
У середу, 23 вересня, о 10.30 у прес-центрі інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" (вул. Рейтарська, 8/5-а) відбудеться брифінг Національного форуму профспілок України,
Профспілки розробляють нову Генеральну угоду
18 вересня у Києві відбулося перше засідання новоствореного Національного спільного представницького органу профспілок та профспілкових об'єднань.
НФПУ: Держбюджет 2010 має заохочувати людей працювати
«Соціальні стандарти в Держбюджеті на 2010 рік мають розроблятися на основі нової реальної методики обрахування прожиткового мінімуму, а доповнюватись ці стандарти мають дієвими програмами створення нових робочих місць», – вважає голова Національного форуму профспілок України Мирослав Якібчук.
Национальный форум профсоюзов Украины
НФПУ призывает профсоюзы к объединению
Все профсоюзы должны объединиться ради совместных действий по защите прав людей труда. Об этом сказано в обращении лидера Национального форума профсоюзов Украины Мирослава Якибчука к участникам профсоюзного движения.
ACCA (Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів)
«Великій двадцятці» радять утриматися від зайвого оптимізму
Оптимізм з приводу економічної ситуації фактично може дати поштовх для нової фінансової кризи, йдеться в офіційній позиції ACCA (Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів), під назвою «Самовдоволеність проти Реформ», виданій напередодні наступного самміту G20, який відбудеться 24-25 вересня у Пітсбурзі, США.
Национальный форум профсоюзов Украины
Всеукраїнська акція протесту «Поверніть наші зарплати!»
У середу, 9 вересня, о 10:00 на Майдані Незалежності у м.Києві Національний форум профспілок України та трудові колективи підприємств розпочинають Всеукраїнську акцію протесту проти невиплат зарплат, зубожіння людей праці та нової хвилі звільнень, яка очікується восени.
Национальный форум профсоюзов Украины
Профспілки не допустять підвищення цін на газ без пояснень і компенсацій – НФПУ
Національний форум профспілок України буде оскаржувати будь-які спроби підвищити ціни на газ для населення, якщо уряд не забезпечить людям відповідних компенсацій.
Национальный форум профсоюзов Украины
У НФПУ заявлять, що восени буде звільнено близько півмільйона чоловік
Восени в Україні варто очікувати нової хвилі звільнень і зростання заборгованості із зарплат. Про це заявив голова Національного форуму профспілок України Мирослав Якібчук, посилаючись на дані профспілкового моніторингу підприємств.
Национальный форум профсоюзов Украины
НФПУ продолжит контролировать тарифы на газ для населения
Национальный форум профсоюзов Украины (НФПУ) заявляет, что после того как Окружной административный суд Киева признал противоправным постановление НКРЭ о повышении розничных цен на газ для населения с 1 сентября, будет и дальше держать вопрос тарифной политики на постоянном контроле.
Национальный форум профсоюзов Украины
Національний форум профспілок виграв суд у НКРЕ
Поки депутати блокують трибуни, Національний форум профспілок України блокує підвищення цін.
Национальный форум профсоюзов Украины
Профспілки не дадуть підвищити ціни на газ
Національний форум профспілок України у складі Спільного представницького органу профспілок не погодився на підвищення цін на газ для населення і планує оскаржувати відповідне рішення НКРЕ в суді.
Національний форум профспілок України виграв суд проти Херсонської облради
Національний форум профспілок України (НФПУ) добився поновлення Марини Вороніної – члена профспілки «Трудящі», що входить до НФПУ – на посаді директора херсонського дитячого будинку «Теремок». Відповідачем у справі виступила Херсонська обласна рада, якій підпорядковується цей комунальний заклад.
Национальный форум профсоюзов Украины
Профспілки: Уряд перевищив свої повноваження в питаннях оподаткування
Національний форум профспілок України (НФПУ) вимагає зупинити дію незаконних розпоряджень Кабінету Міністрів, що регулюють питання адміністрування ПДВ, та просить Президента України звернутися до Конституційного суду з поданням щодо їх конституційності. Про це йдеться в офіційному листі голови НФПУ Мирослава Якібчука до Президента України Віктора Ющенка.
Национальный форум профсоюзов Украины
НФПУ не має відношення до жодної політичної сили – заява прес-служби
Національний форум профспілок України (НФПУ) не належить та не має відношення до жодної політичної сили. Про це заявляє прес-служба НФПУ у відповідь на звинувачення генерального директора ВАТ «Тепловозоремонтний завод» (м. Полтава) Валерія Сичова у виконанні Форумом профспілок політичного замовлення стосовно нього.