Бюджетні установи та малий і середній бізнес мають обрати постачальника електроенергії до 31 грудня 2020 року

П'ятниця, 6 листопада 2020 —
Бюджетним установам та представникам малого і середнього бізнесу потрібно визначитись із постачальником електроенергії до кінця 2020 року.

Інакше з 1 січня 2021 року вони отримуватимуть енергетичний ресурс від постачальника "останньої надії", але не довше ніж 90 днів від дати припинення попереднього договору. Про це повідомляє Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

До 31 грудня 2020 року бюджетні установи, побутові та малі непобутові споживачі мають гарантоване право бути забезпеченими електричною енергією. При цьому постачання такої енергії здійснюється за роздрібними цінами, встановленими НКРЕКП відповідно до затвердженої нею методики. Це так звана "універсальна послуга".

З початку наступного року бюджетні організації та непобутові споживачі з договірною потужністю від 50 до 150 кВт втрачають право на отримання універсальної послуги і повинні обрати електропостачальника за вільними цінами.

Таким постачальником електроенергії може бути ТОВ "Чернівцігаз Збут", який влітку цього року отримав ліцензію з постачання електричної енергії непобутовим споживачам. Серед переваг компанії є індивідуальний підхід при розрахунках ціни та надання персонального менеджера тим клієнтам, які купуватимуть в компанії газ та електроенергію. Все це покликане значно спростити життя для клієнтів компанії і зекономити їхній час на адміністрування свого бізнесу та ведення господарської діяльності.

Реклама: