За перші тижні дії акції "Твоя енергонезалежність" 980 клієнтів ТОВ "Миколаївгаз Збут" взяли в ній участь та купили газ на опалювальний сезон за акційною ціною

П'ятниця, 4 вересня 2020 —
Акція стартувала 15 серпня та триватиме до 30 вересня. Впродовж перших двох тижнів акції споживачі могли придбати газ за найнижчою ціною - 4,49 грн за кубометр.

При укладанні договору до 15 вересня ціна складатиме 4,99 грн за куб.м. В останньому періоді акції, з 16 по 30 вересня, газ коштуватиме 5,49 грн куб.м. Скористатись акційною пропозицією та поповнювати зимовий запас газу можна необмежену кількість разів протягом всього періоду дії акції.

 

"Щорічно ціна на газ влітку максимально знижується і, як правило, підростає на зиму, на сезон великого споживання, - зазначив директор ТОВ "Миколаївгаз Збут" Дмитро Маслов. - Тому ми надали можливість нашим споживачам зафіксувати літню ціну, купити необхідний обсяг газу та користуватись ним в зимовий період".

Взяти участь у акції можна, звернувшись до Центру обслуговування клієнтів або замовити обсяг газу за тарифним планом "Твоя енергонезалежність" в Особистому кабінеті на сайті 104.ua. Для цього потрібно зайти у Особистий кабінет, натиснути "Розрахунки за газ" - "Акція". Потім ознайомитись з умовами Додаткової угоди, вказати необхідний обсяг газу та оплатити онлайн чи сформувати рахунок.

Реклама: