Кількість споживачів ТОВ "Миколаївгаз Збут", що сплачують за газ онлайн, зросла на 35%

Вівторок, 28 липня 2020 —
Дізнатись поточну ціну на газ, контролювати стан розрахунків, передавати показання лічильника та сплачувати за газ споживачі ТОВ "Миколаївгаз збут" можуть за допомогою онлайн сервісів. Їх популярність зросла на 35% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Оплачувати за газ споживачі ТОВ "Миколаївгаз Збут" можуть у будь-який зручний час:

  • в Особистому кабінеті на сайті https://mkgaszbut.104.ua/ua/;
  • за допомогою чат-боту 7104ua у Viber;
  • за допомогою чат-боту Telegram 7104ua;
  • у мобільному додатку 104 Mobile для Android або 104 Mobile Light для iPhone.

"Дякуємо тим нашим споживачам, що дотримуються дисципліни в розрахунках, адже від своєчасної оплати спожитого енергоресурсу залежить безперебійне постачання газу в регіоні, - розповідає директор ТОВ "Миколаївгаз Збут" Дмитро Маслов. -  Ми, зі свого боку, розробили ряд онлайн сервісів, що дозволяють розрахуватися за спожитий газ у зручний час, не виходячи з дому".

Для реєстрації на сайті https://mkgaszbut.104.ua/ua/ необхідно вказати номер особового рахунку, суму останнього платежу за газ (або номер лічильника), діючу адресу електронної пошти.

Підписатися та користуватися чат-ботами 7104ua у Viber та Telegram можуть фізичні особи - побутові споживачі природного газу, за умови наявності особового рахунку у ТОВ "Миколаївгаз Збут".

Завантажити мобільний додаток 104 Mobile за посиланням у Google Play. Для входу в акаунт, використовуйте логін і пароль для особистого кабінету на сайті 104.ua.

На сьогодні ТОВ "Миколаївгаз Збут" є найбільшим ліцензованим постачальником природного газу у Миколаївській області. Компанія обслуговує понад 350 тис. побутових споживачів і 75 релігійних організацій. Крім того, клієнтами компанії є майже 2 тис. суб’єктів господарювання.

Реклама: