На Волині вдвічі збільшилося використання онлайн-сервісів при сплаті за газ

П'ятниця, 5 квітня 2019 —
У 2018 році понад 100 тис. споживачів газу на Волині розрахувались за спожите блакитне паливо за допомогою онлайн-платежів. У порівнянні з 2017 роком кількість електронних розрахунків збільшилась удвічі
Розраховуватись онлайн за спожитий газ клієнти "Волиньгаз збуту" можуть без черг та із мінімальною комісією, а в деяких випадках – навіть без комісій.
Такі переваги стали основними причинами збільшення використання платіжних інтернет-платформ на Волині. Розмір комісії при проведенні платежу визначається безпосередньо платіжною системою і не залежить від ТОВ "Волиньгаз збут". "Основна перевага онлайн-платежів -  можливість розраховуватись без черг, в будь-який час і незалежно від того де знаходиться клієнт. Все, що потрібно – доступ до інтернету. Тому й зростає популярність онлайн-сервісів оплати за газ, адже це зручно й швидко", - розповідає директор ТОВ "Волиньгаз збут" Микола Тищук. Наразі для користувачів Особистого кабінету 104.ua доступними є шість платформ  для оплати за газ: MasterPass, iPay.ua, Portmone, Приват 24, Monobank та EasyPay. Перелік онлайн-сервісів постійно збільшується. Нещодавно "Волиньгаз збут", до вже наявних платіжних сервісів, додав новий дистанційний канал для оплати за газ - Viber-бот 7104ua. Для реєстрації потрібно просканувати QR-код через месенджер, ввести номер Особового рахунку, суму останньої оплати або номер лічильника. Viber дає можливість здійснювати оплати та керувати  до 5-ти особовими рахунками. Нагадуємо, що для реєстрації  "Особистого кабінету" на сайті 104.ua потрібно тільки знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ. Інформація ТОВ "Волиньгаз Збут"
Реклама: