Азаров доручив Ярошенку попрацювати на вихідних над Кодексом

Субота, 27 листопада 2010, 16:21

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив міністрові фінансів Федору Ярошенку разом із депутатом Верховної ради від фракції Партії регіонів, головою парламентського комітету з податкової й митної політики Віталієм Хомутинніком розглянути вимоги підприємців, що протестують проти Податкового кодексу.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" із посиланням на прес-службу Кабінету міністрів.

"Я доручив міністрові фінансів разом із головою податкового комітету Віталієм Хомутинніком за його згодою зустрітися із представниками тих, хто протестує. Протягом суботи й неділі вони повинні пройтися по всіх статтях Податкового кодексу, по всіх розділах і розробити свої пропозиції й зауваження", - цитує прес-служба слова прем'єра в інтерв'ю програмі "Подробиці тижня", яка вийде в ефір на телеканалі "Інтер" 28 листопада.

При цьому він повідомив, що має намір у понеділок, 29 листопада, зустрітися з робочою групою для розгляду пропозицій до кодексу.

Реклама:

Азаров висловив надію, що за більшістю пропозицій буде знайдено спільну позицію, а ті з них, які залишаться неузгодженими, будуть направлені на розгляд президентові Віктору Януковичу.

Як повідомлялося, Янукович допускає, що скористається правом вето до закону про Податковий кодекс.

У суботу Янукович й Азаров відвідали наметове містечко підприємців, які протестують проти Податкового кодексу на майдані Незалежності в Києві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!