Тігіпко: ми запізнилися із Податковим кодексом на 10 років

П'ятниця, 19 листопада 2010, 23:22

Влада запізнилася із реформою податкового законодавства на багато років, і якщо не провести її зараз - ситуація ризикує іще затягнутися.

Про це заявив віце-прем'єр Сергій Тігіпко в ефірі телеканалу "Інтер".

"Коли ви говорите "поспішати", то я вважаю, що ми запізнилися років на 10 як мінімум. 10 років тому треба було прийняти Податковий кодекс і сьогодні мати вже перфектне податкове законодавство", - наголосив він.

"І друге - а коли його приймати? Якщо ми його не приймемо зараз, то Податковий кодекс повинен буде включитися в 2012 році - прямо перед виборами. А в кого з політиків підніметься рука підписати такий Податковий кодекс? Знову забуксуемо, знову зупинимося", - підкреслив Тігіпко.

Реклама:

За словами віце-прем'єра, після прийняття кодекса до нього ще будуть вноситися правки.

"Я наполягаю на тому, що негайно його треба підписувати. Але при цьому не зупинятися в доопрацюванні його. І, як тільки пристрасті вляжуться, та робоча група дуже професійна буде доповнена ще деякими людьми", - зазанчив Тігіпко.

"Включимо ще людей, доопрацюємо і, якщо необхідно, довнесемо перед наступним бюджетним роком ще зміни, змінимо якісь речі, які погано працюють у цьому кодексі - і все буде нормально. Інакше не приймемо ніколи і будемо залишатися в нинішній ситуації", - наголосив віце-прем'єр.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!