Ющенко розплатився з Новінським землею

Середа, 3 червня 2009, 14:05

Президент Віктор Ющенко доручив передати об'єкти державної власності комплексу "Експоцентр України" для виконання умов по демонтажу торгівельного центру троїцький перед НСК "Олімпійський".

Про це йдеться в указі президента № 379/2009.

Указ видано з метою забезпечення належної підготовки проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, виконання в повному обсязі зобов'язань, що виникли у зв'язку з демонтажем об'єкта незавершеного будівництва на Троїцькій площі.

Президент доручив Кабінету Міністрів та Державному управлінню справами вирішити в установленому порядку питання щодо передачі Київській міській державній адміністрації об'єктів державної власності, що перебувають в оперативному управлінні Національного комплексу "Експоцентр України" і розташовані на земельних ділянках, які вилучаються у нього для виконання зобов'язань, що виникли у зв'язку з демонтажем об'єкта незавершеного будівництва на Троїцькій площі .

Реклама:

Як відомо, 7 лютого 2008 року Кабінет Міністрів і компанія "Юджин" домовилися про демонтаж ТРЦ "Троїцький" біля НСК "Олімпійський" у Києві до 1 червня. Договір від компанії "Юджин" підписав Вадим Новінський.

Київська міська державна адміністрація вирішила підібрати земельну ділянку для компенсації компанії-забудовнику "Юджин" за знесення торгово-розважального центру "Троїцький" біля Національного спорткомплексу "Олімпійський".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!