ПФТС переходить на нову торговельну систему

Вівторок, 29 січня 2008, 15:56

Рада фондової біржі ПФТС на засіданні 28 січня вирішила впровадити торговельну систему "НТС 1,5" у лютому нинішнього року.

Про це сказано в повідомленні прес-служби компанії "Драгон Капітал" із посиланням на заяву директора компанії й члена ради ПФТС Дмитра Тарабакіна.

"...ПФТС буде форсувати події й прискорить перехід на нову систему "НТС 1,5", - сказано в повідомленні.

Запуск цієї системи планувався на березень нинішнього року, однак ухвалили рішення прискорити зазначений процес у зв'язку з недавніми перебоями роботи нинішньої системи.

Реклама:

Основні проблеми працездатності в тому, що зараз інформаційні запити й сама система працюють на одному сервері, а це близько 350 екранів, із них на 75 працюють аналітики в переглядовому режимі.

Нова система буде розводити на два окремих сервери інформаційні запити й безпосередньо операції купівлі-продажу.

Це дасть змогу істотно знизити навантаження.

Крім того, планується стандартизація технічних умов до всіх учасників.

Найближчим часом розроблять і  затвердять перелік національних провайдерів, і всі учасники ПФТС повинні будуть перейти на роботу саме з цими операторами.

Буде також вирішуватися проблема з перебоями електроенергії. Робота головного сервера дублюватиметься дизельним генератором.

Як повідомлялося, 16 січня фондова біржа ПФТС призупинила торги через аварію в мережах енергопостачальної компанії "Київенерго".

Українські Новини 

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!