Видавництво та ЗМІ

«ПОДСМАТРИВАТЬ» МОЖНО И ЗА ЖУРНАЛИСТАМИ
Телеканал UBR («Украинский бизнес ресурс») на странице своего портала UBR.UA внедрил онлайн-трансляцию рабочих процессов в журналистском ньюзруме и эфирной аппаратной. Картинка доступна в разделе UBR TV в рубрике «Новости изнутри».
Комунікаційна група ESG
Мировая онкология против рака в Украине
Консультацией украинских пациентов ведущим онкологом известного онкологического центра PARKWAY (Сингапур), доктором Ку Кей Сион и ведущими специалистами специализированной онкологической клиники ИННОВАЦИЯ 29 октября 2011 года начал свою работу международный социальный проект «Мировая онкология против рака в Украине». Идея такой социальной инициативы родилась в рамках сотрудничества двух ведущих онко-клиник. Украинские и сингапурские врачи, используя новейшие лечебные технологии, медицинское оборудование, а также опыт специалистов с мировым именем, решили в корне изменить отношение пациентов к болезни и наглядно показать, что рак – это всего лишь диагноз, а не приговор.
ACKERMANN PUBLISHING
Практичний Збірник Зразки та шаблони документів для публічних та приватних акціонерних товариств
Вперше в Україні підготовлено практичний збірник Зразків та шаблонів документів для публічних та приватних акціонерних товариств, що відповідають вимогам Закону України «Про акціонерні товариства» та чинним підзаконним актам Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку України. Збірник є необхідним для усіх акціонерних товариств, які проводять процедуру дематеріалізації акцій та інші корпоративні дії для приведення своєї діяльності у відповідність до чинного законодавства.
Комунікаційна група ESG
Для боротьби з онкологією немає територіальних кордонів
20 жовтня, у Всеукраїнський День боротьби з захворюванням на рак молочної залози, вітчизняна спеціалізована онкологічна клініка жіночого здоров'я ІННОВАЦІЯ та сінгапурський онкологічний центр PARKWAY починають спільний соціальний проект «Світова онкологія проти раку в Україні».
Дешеве свято найдорожчого стадіону
Не секрет, що на урочисте відкриття НСК «Олімпійський» було витрачено немало бюджетних коштів. Але чомусь після відкриття залишилось відчуття дешевизни та економії. Глядачі почувалися ошуканими. Що ж завадило святкуванню справити враження на усіх присутніх, і чому відкриття найдорожчого в Україні стадіону можна назвати хіба що пафосним?
ІА "УКРАЇНА КОМУНАЛЬНА"
Навіщо і як змінюються комунальні тарифи
Уряд пообіцяв вивести тарифи на послуги ЖКГ для населення на рівень окупності вже до кінця 2012 року, зрівняти їх вартість у всіх регіонах, і ввести єдину методику їхнього розрахунку. Влада сподівається, що це дозволить їм отримати кошти кредиту Міжнародного валютного фонду та позбутися проблеми боргового навантаження комунальних підприємств. Однак експерти сумніваються в тому, що очікуване підвищення цін на теплову та електричну енергію, газ і водопостачання для українців будуть мати саме економічне обґрунтування.
ІА "УКРАЇНА КОМУНАЛЬНА"
How much is the rent, або Квартплата по-київски
Чи всім відомо, за що ми платимо, отримуючи щомісяця квитанцію із сумою по квартплаті і пунктом в ній «Послуги за утримання будинків та прибудинкових територій»? Що входить до списку цих послуг і скільки кожна з них коштує? Отримати відповідь на ці питання можна в ЖЕКу, на балансі якого знаходиться конкретний будинок – дана інформація повинна бути відкрита для всіх. Дуже радимо так і зробити, адже іноді виявляється, що платимо ми за ті послуги, які за фактом не отримуємо.
ІА "УКРАЇНА КОМУНАЛЬНА"
«Відлистайте» на утилізацію, або по чому дарунки осені
Незабаром на українців чекає новий тариф – на утилізацію сміття. Такий прогноз роблять в Державному агентстві з інвестицій та управління національними проектами України.
«Київенерго» та «Західенерго» - українське ноу-хау
У житті держави, побудованої за принципами сучасної економіки, є галузі, підприємства в яких завжди будуть природними монополістами, іншими словами, в цих сферах просто не може існувати конкуренції. Це стосується електро-, тепло-, водо-, газопостачання та водовідведення, оскільки діяльність цих інститутів стосується життя кожного громадянина держави. Ці галузі найбільш важливі для життєзабезпечення. Саме кожна з них, як висловлюються математики, є необхідною, але недостатньою умовою.
ІА "УКРАЇНА КОМУНАЛЬНА"
Куди докотиться столична міська електричка?
4 жовтня у Києві розпочала роботу міська кільцева електричка, що позиціонується як легкий метрополітен. Безумовно, це важлива подія для столиці. Електричка частково розвантажить метро (утворивши сім пересадочних вузлів) та автомобільні мостові переходи через Дніпро (прийнявши частину пасажиропотоку на залізничні мости). Та чи стане цей вид транспорту дійсно ефективною альтернативою метрополітену, чи його спіткає доля човникової електрички Городня – Петрівка?
Суперечливі запитання на адресу Нацрегулятора
За кілька місяців своєї діяльності Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, породила на свою адресу масу запитань. Напевне, авторами більшості цих запитань є представники комунальних підприємств, тобто ліцензіати. Два перші засідання Нацрегулятора підтвердили невтішні прогнози: ця зима «заморозить» роботу Комісії в напрямку затвердження нових тарифів, принаймні на тепло.
ІА "УКРАЇНА КОМУНАЛЬНА"
Малоквартирні будинки не повинні відмовлятися від створення ОСББ
Як організувати ОСББ в будинку з невеликою кількістю квартир? Це питання особливо актуальне для міст, де малоквартирні будинки складають великий відсоток міської забудови.
ІА "УКРАЇНА КОМУНАЛЬНА"
Святу Софію в спокої не полишають
На сесію Київради 06 жовтня 2011 року всупереч рішенню Київради про мораторій на будівництво в історичних зонах вдруге винесене питання про виділення 0,07 га землі під стінами Софії Київської – вул.Золотоворітська, 11 – для будівництва готельного комплексу з паркінгом. Свою думку про це висловив депутат фракції «БЮТ-Батьківщина» у Київраді, голова комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець.
ІА "УКРАЇНА КОМУНАЛЬНА"
Комунальники більше не захочуть судитися
1 листопада 2011 року – deadline для судово-позовної роботи комунальних підприємств.
Схоже на те, що український уряд та Верховна Рада України у пошуку джерел поповнення державного бюджету України, який тріщить по швах, знову шукає чорну кішку в чорній кімнаті. Замість того, щоб поступово детінізувати українську економіку, змушувати платити чесні податки вітчизняних товстосумів, уряд та законодавці нічого кращого не знайшли, як знову збільшити надходження до бюджету за допомогою гаманців пересічних громадян та за рахунок підприємств, які працюють легально та сплачують всі податки.
ІА "УКРАЇНА КОМУНАЛЬНА"
Вінницький феномен, або розбудова від Гройсмана…
Цього року Вінниця привернула до себе увагу резонансним відкриттям одного з найбільших фонтанів Європи, перемогою в конкурсі на кращий благоустрій, а також інтернет-іноваціями в сфері ЖКГ. За 5 років роботи Вінницький голова і за сумісництвом наймолодший мер обласного центру Володимир Гройсман довів, що брак багаторічного досвіду – не завада успішній діяльності.