Qiuntex Bank Technology профінансує будівництво еко-містечка у Карпатах

Вівторок, 28 грудня 2021 —
Qiuntex Bank Technology разом із японськими партнерами займеться інвестуванням котеджного еко-містечка в Карпатах. Перший етап будівельних робіт уже розпочався.
 

За словами голови правління Qiuntex Bank Technology Владислава Запорожченка, банківська група спільно з японськими інвесторами у 2022 році планує проінвестувати будівництво нового еко-містечка на території Карпат "Besora Hill House".  З грудня 2021 року на об'єкті вже ведуться підготовчі роботи з вирівнювання рельєфу та закладання фундаменту.

Про проект

Проект Besora Hill House – це клубний котеджний комплекс на пагорбі Карпат.  Він знаходиться на території міста Славське, в радіусі 100 км від якого немає жодного промислового підприємства із шкідливими відходами. 

Також Besora Hill House – це:

  • територія площею 2,5 га
  • 35 будинків з мінімалістичним дизайном та високою технологічністю
  • 2 години на авто від центру Львова
  • Тераси з видом на могутні Бескиди
  • Новіша технологія будівництва енергозберігаючих будинків.
 
Голова правління Qiuntex Bank Technology Владислав Запорожченко

Besora Hill House стоїть біля джерел впровадження в Україні проектів, які будуть зведені із застосуванням сучасної технології еко-панелей, виготовлених виключно з натуральних природних матеріалів.  Це дерев'яні панелі, в які щільно укладається солома або очерет, а самі будинки мають сучасне глиняне оздоблення та актуальний дизайн.  Крім 100% екологічності, дані панелі мають високий рівень енергоефективності, тривалий термін експлуатації і велику економічну вигоду.

 

Про інвесторів

Qiuntex Bank Technology  – міжнародна банківська група з територіальним охопленням Великобританії та Канади, а також країн Європи.  Ключовими партнерами банківської групи є CityBank Ірландії та Metropolitan Bank Нью-Йорка.  Реалізація проекту еко-містечка виявилася можлива завдяки участі міжнародних партнерів із високим рівнем капіталізації та актуальними підходами до сучасного будівництва у преміум-сегменті.

Банківська група разом із міжнародними партнерами та місцевими представниками бізнесу має намір розвивати локальний туристичний продукт України та сприяти підвищенню інвестиційної привабливості Карпат.  Також надалі до проекту еко-містечка Besora Hill House залучатимуться нові інвестиційні гравці з міжнародного пулу.

Про перспективи розвитку

Проект Besora Hill House орієнтований як на внутрішнього, так і зовнішнього споживача, зацікавленого в пошуку якісного відпочинку на території Східної Європи.  Наші головні цінності – це екологія та свобода.  Насамперед, це свобода вибору.  Майбутні власники залишають за собою право делегувати управління котеджем як активом готельної нерухомості нашої керуючої компанії, а у вільний час вони також зможуть приїхати на територію Besora і насолодитися всіма привілеями власного будинку в горах.

Другий аспект – це фінансова свобода.  Для всіх інвесторів Qiuntex Bank Technology відкриє унікальні можливості здійснення фінансових операцій через ключові європейські банки, а також за допомогою крипто валютних активів та блокчейну.

Варто зазначити, що і компанія Okko цього року запустила проект будівництва гірськолижного курорту в 15 км від території майбутнього Besora Hill House (Волосянка, с. Верхня Рожнянка) з обсягом інвестицій у $ 500 млн. Де-факто, Okko та Qiuntex Bank Technology стануть у 2022 році основними локомотивами для подальшого зростання інвестицій у Карпати.

Таким чином еко-містечко Besora Hill House матиме масу конкурентних переваг, насамперед з точки зору безпеки для навколишнього середовища України загалом та Карпат зокрема.

Реклама: