Академія бізнесу «Ернст енд Янг» стала Платиновим Акредитованим навчальним центром ACCA (Platinum Approved Learning Partner)

Середа, 14 липня 2010 —
ACCA (the Association of Chartered Certified Accountants - Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів) і Академія бізнесу «Ернст енд Янг» раді повідомити, що Академія бізнесу «Ернст енд Янг» отримала «платиновий» статус акредитованого навчального центра (Approved Learning Partner) АССА.
«Довгострокова співпраця компанії «Ернст енд Янг» з АССА без перебільшення є важливою для України, – заявляє Олексій Кредісов, керуючий партнер «Ернст енд Янг». – Бухгалтери і фінансові спеціалісти забезпечують необхідну підтримку бізнесу, що будь-де в світі є стрижнем національної економіки. Відтепер бухгалтери в Україні мають можливість підвищувати свою кваліфікацію до найвищого рівня, готуючись до іспитів АССА, в акредитованого партнера з навчання АССА із найвищим – платиновим – статусом». Наталя Копиленко, керівник Академії бізнесу «Ернст енд Янг» додає: «Ми дуже задоволені отриманим платиновим статусом. Впродовж багатьох років Академія бізнесу працює над популяризацією і поширенням кваліфікації АССА в Україні. За цей час була підготовлена сильна команда викладачів та адміністраторів. Понад усе, ми пишаємося нашими студентами, які продемонстрували найвищі результати при здачі іспитів АССА». «Ми високо цінуємо той факт, що Академія бізнесу «Ернст енд Янг» піднялася від золотого до платинового рівня лише за один рік. Це свідчить про зростання попиту на тренінги найвищого рівня у сфері фінансів та бухгалтерії», – зазначила Наталія Вовчук, Голова представництва АССА в Україні, державах Прибалтики і Кавказу. – «Крім виконання вимог «золотого»статусу (тобто забезпечення зручних приміщень і обладнання, збереження відвідуваності і кількості учнів, фінансової самоокупності, наявності команди кваліфікованих і досвідчених викладачів, продуманої програми навчання і консультування студентів щодо можливостей навчання та викладацької допомоги), партнери АССА із платиновим статусом повинні підтвердити, що вони постійно удосконалюють процес навчання і впроваджують інновації, а також виконують план по здачі іспитів: результати, які показують на іспитах їхні студенти, відповідають або перевершують середні результати іспитів АССА у всьому світі». У всьому світі кваліфікаційні іспити ACCA вважаються дуже складними і вимагають серйозної підготовки. Програма іспитів постійно оновлюється, щоб кваліфікації зберігали актуальність у мінливих умовах світової економіки. «Золотий» або «платиновий» статус надається тільки тим навчальним центрам, які пропонують підготовку високої якості і яких АССА може з упевненістю рекомендувати своїм студентам. Таким чином, представництво Академія бізнесу «Ернст енд Янг» в Україні увійшла в престижну групу 68 навчальних центрів у 44 країнах, акредитованих АССА в якості Платинового Акредитованого навчального центра, які допомагають 404 тисячам студентам по всьому світу скласти іспити ACCA.
Реклама: