Завершується акція «Золота пропозиція» від VAB Банку: безкоштовно оформити картки MasterСard Gold і VISA Gold можна до 30 жовтня 2009 року

Середа, 28 жовтня 2009 —
30 жовтня 2009 року – останній день проведення акції «Золота пропозиція» від VAB Банку. За час дії акції картки преміум-класу MasterСard Gold та VISA Gold безкоштовно оформило близько 1 300 клієнтів, банком залучено близько 9 мільйонів гривень на рахунки платіжної картки «Активні заощадження».
Начальник Департаменту розвитку карткового бізнесу Наталія Степанова зазначила: «Як клієнтоорієнтований банк ми регулярно проводимо різноманітні акції для наших клієнтів. В рамках акції «Золота пропозиція» ми пропонуємо клієнтам безкоштовно оформити платіжні картки преміум-класу MasterСard Gold або VISA Gold. Власники цих карток обслуговуються по категорії VIP по всьому світу, що гарантує отримання високоякісного обслуговування, а також знижок і пільг в торгово- сервісних закладах. Картка має більш широку мережу прийому до оплати, а також надає клієнту ряд додаткових переваг: можливість замовити авіаквиток у телефонному режимі, забронювати номер у готелі та ін..». Для участі в акції необхідно заповнити заявку на отримання іменного сертифікату на сайті VAB Банку (www.vab.ua), який згодом буде відправлений на адресу електронної пошти, зазначену у заявці. Після цього потрібно завітати у будь-яке відділення VAB Банку, пред'явити іменний сертифікат учасника акції, оформити картку «Активні заощадження» і внести на її рахунок початкову суму, розмір якої залежить від кількості карток.
Реклама: