VAB Банк залучив понад 3 млн гривень на рахунки платіжної картки «Активні заощадження» за два тижні дії акції «Золота пропозиція»

Середа, 30 вересня 2009 —
VAB Банк залучив понад 3 млн гривень на рахунки платіжної картки «Активні заощадження» за два тижні дії акції «Золота пропозиція». Картки преміум-класу MasterСard Gold і VISA Gold в рамках акції безкоштовно оформили близько 700 клієнтів.
VAB Банк залучив понад 3 млн гривень на рахунки платіжної картки «Активні заощадження» за два тижні дії акції «Золота пропозиція». Картки преміум-класу MasterСard Gold і VISA Gold в рамках акції безкоштовно оформили близько 700 клієнтів. Начальник Управління продуктів і каналів продажів карткового бізнесу VAB Банку Олена Соболєва-Терещенко зазначила: «Як свідчать показники, клієнти високо оцінили усі переваги продукту. Ми пропонуємо їм безкоштовно оформити відразу три акційні картки (MasterСard Gold або VISA Gold) – у гривнях, доларах США і євро. Для цього необхідно до 30 жовтня 2009 звернутися у будь-яке відділення VAB Банку, пред'явити іменний сертифікат учасника акції, оформити картку «Активні заощадження» і внести на її рахунок початковий внесок, розмір якого залежить від кількості карток. Для отримання іменного сертифіката необхідно заповнити заявку на сайті VAB Банку (www.vab.ua), після чого його буде відправлено на адресу електронної пошти, що зазначена у заявці». Нагадаємо, що картка «Активні заощадження» була випущена на ринок у березні поточного року. Це платіжна картка з підвищеним відсотком на залишок коштів на картковому рахунку. Вона поєднує в собі найкращі якості платіжної картки та депозиту: забезпечує цілодобовий доступ до коштів на рахунку і одночасно є ефективним інструментом отримання додаткового доходу. Таким чином, залишок на рахунку постійно перебуває в роботі, надаючи власнику картки додатковий прибуток.
Реклама: