Власники платіжних карток Visa/Visa Electron, емітованих VAB Банком, беруть участь в акції «З карткою Visa/Visa Electron на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2010!»

Четвер, 17 вересня 2009 —
Власники платіжних карток Visa/Visa Electron, емітованих VAB Банком, беруть участь в акції «З карткою Visa/Visa Electron на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2010!», яка проходить в період з 1 вересня по 31 жовтня поточного року.
Власники платіжних карток Visa/Visa Electron, емітованих VAB Банком, беруть участь в акції «З карткою Visa/Visa Electron на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2010!», яка проходить в період з 1 вересня по 31 жовтня поточного року. За умовами акції власники карток, які з 1 вересня по 31 жовтня 2009 здійснять оплату товарів або послуг у торговельно-сервісних закладах на суму не менше 100 гривень із використанням карток Visa/Visa Electron, стають учасниками розіграшу призів. У призовий фонд акції увійшли: один головний приз – подорож на двох на Чемпіонат світу з футболу FIFA 2010, три призи другого рівня – LCD-телевізори Sony, а також миттєві призи – футболки, сумки та парасольки (детально див. на сайті www.visa.com/UApromo), при цьому виграш миттєвого призу не впливає на участь у подальшому розіграші призів. Варто зазначити, що кількість проведених операцій збільшує шанси стати володарем призів. За словами Наталії Степанової, начальника Департаменту розвитку карткового бізнесу VAB Банку, учасником акції може стати кожен власник платіжної картки Visa/Visa Electron, емітованої VAB Банком. «Платіжні картки нашого банку мають безліч переваг. Ми регулярно розробляємо всілякі акційні пропозиції для наших клієнтів, а також дбаємо про якісне обслуговування платіжних карток», – зазначила пані Степанова. Розіграш призів відбудеться 18 листопада 2009 року за участю спеціальної тиражної комісії, до складу якої увійшли представники організатора акції, а також банків-учасників. Володарі призів визначаються за допомогою спеціальної комп'ютерної програми – генератора випадкових чисел – шляхом довільного вибору із загальної бази учасників акції. Результати розіграшу, а також порядок отримання призів будуть опубліковані на інтернет-сайті: www.visa.com /UApromo до 26 листопада 2009 року.
Реклама: