Винороб, виноградники котрого спалили, звинувачує поліцію в брехні

Неділя, 26 серпня 2018, 10:50

Французький винороб Крістоф Лакарен, який заявляв про підпал своїх виноградників в Одеській області, звинуватив місцеву поліцію в брехні.

Про це йдеться в його пості у Facebook після повідомлення поліції про те, що кущі винограду "не пошкоджені".

Винороб запросив президента, губернатора Одеської області, а також журналістів і активістів переконатися в правдивості його слів.

"Президенте Порошенку, як довго буде надаватися підтримка бессарабській поліції, яка діє заодно з бессарабськими рейдерами землі?", - додав він.

Реклама:

Раніше французький винороб Крістоф Лакарен заявив, що у п'ятницю ввечері невідомі підпалили його виноградники, згоріло 20 га насаджень. 

25 серпня в управлінні поліції Одеської області заявили, що оглянули місце пожежі на виноградниках Крістофа Лакарена: сторонніх предметів, паливно-мастильних або легкозаймистих речовин виявлено не було, кущі винограду "не пошкоджені".

Лакарен понад 10 років мешкає у с.Шабо в Одеській обл. Плантації виноградників частково перебувають на його землі, частково - на орендованій з 2007 року, саме за орендовану ділянку і тривають земельні суперечки.

Так, у листопаді 2016 року невідомі на бульдозері знищили його виноградники у Шабо, а у січні 2017 року Лакарен заявив, що по території його подвір'я на Одещині стріляли

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!