Сімферопольський аеропорт реконструюватимуть голландці

П'ятниця, 31 серпня 2012, 10:14

У другому за величиною аеропорту України "Сімферополь" з'явиться приватний інвестор.

Як пише Комерсант-Україна з посиланням на раду міністрів Криму, реконструювати аеропорт буде голландська компанія Van den Akker Holding BV, яка готова інвестувати в проект 560 мільйонів гривень.

Конкурувала з голландцями всього одна компанія - з Литви, повідомили в прес-службі Республіканського комітету АРК з транспорту і зв'язку, не уточнивши її назву.

"Представники цієї компанії в підсумку не з'явилися на конкурс. Їм телефонували, але не змогли додзвонитися", - зазначили в комітеті.

Компанія Van den Akker учасникам ринку невідома. Інформації у публічному доступі про неї також немає.

У прес-службі компанії з посиланням на керівника проекту Зою Саранді розповіли, що Van den Akker працює з 2004 року і в основному займається інвестиціями в інфраструктурні проекти, консультаціями в області управління бізнесом великих підприємств, а також бере участь акціонерним капіталом в інших компаніях.

В Van den Akker стверджують, що компанія брала участь в реконструкції аеропортів Іспанії, швидкісних автомобільних доріг, а також залізничних станцій в Італії, Франції і Португалії. Про які саме проекти йдеться при цьому не уточнюється.

Опитані виданням учасники ринку впевнені, що інвестор пов'язаний з місцевим бізнесом, але конкретних персоналій не називають.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!