У Азарова витратять 716 тисяч на "перевезення вантажів"

П'ятниця, 26 серпня 2011, 17:23

Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету міністрів 19 серпня уклало угоди з урядовим автопідприємством на послуги із перевезення вантажів у серпні-грудні 2011 року.

Вартість двох угод склала 716 тис. гривень, повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Закупівлі проведені за неконкурентною процедурою "у одного учасника".

В обґрунтуванні закупівлі не пояснюється, які саме вантажі потрібно перевозити.

Реклама:

Вказано, що "для виконання господарсько-виробничих завдань, пов'язаних із забезпеченням роботи уряду, існує необхідність у використанні автотранспорту, як у межах Києва так і за необхідністю у інших регіонах".

У попередні роки ці послуги надавалися Автопідприємством Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету міністрів".

"Автопідприємство має в своєму арсеналі легковий та вантажний транспорт, мікроавтобуси, ізотермічний фургон, сміттєвоз, снігонавантажувач, поливомийне авто, тобто весь перелік автотранспорту, який необхідний для утримання в належному стані Будинку уряду та прилеглих до нього територій", - ідеться в обґрунтуванні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!