В'єтнам дасть 600 мільйонів доларів на інтернет для українських школярів

Субота, 26 березня 2011, 12:55

В'єтнамська телекомунiкацiйна компанiя "В'єттел" iнвестує в Україну близько 600 млн. доларів для прокладки широкосмугової мережi доступу в Iнтернет.

Про це заявив у Ханої в суботу голова Державного агентства з iнвестицiй та управлiння iнвестицiйними проектами Владислав Каськiв, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Наше агентство пiдписало в суботу меморандум з В'єттел про прокладання широкосмугової мережi доступу до Iнтернету, обсяг iнвестицiй становитиме близько 600 млн. доларiв", - сказав вiн.

За словами Каськiва, цей проект розрахований на п'ять рокiв i буде здiйснюватися в рамках українського нацiонального проекту "Вiдкритий свiт".

Реклама:

Він пояснив, що цей проект передбачає повну комп'ютеризацiю сiльських шкiл, а також забезпечення всiх школярiв України нетбуками.

Голова Державного агентства з iнвестицiй та управлiння iнвестицiйними проектами Владислав Каськiв перебуває у складi української делегацiї пiд головуванням президента України в рамках державного вiзиту до соцiалiстичної республiки В'єтнам 25-27 березня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!