Бродський хоче ліквідувати техогляд, довіреності та МРЕВ

Вівторок, 12 жовтня 2010, 12:28

Голова Держкомпідприємництва Михайло Бродський заявляє про домовленість із Міністерством внутрішніх справ про скасування техоглядів автомобілів із 2011 року.

Про це він сказав в ефірі телекомпанії ICTV у понеділок, 11 жовтня, передає "Дзеркало тижня".

"Ми скасовуємо не тільки транспортний збір, ми сьогодні працюємо ще і в робочій групі разом з МВС у Держкомпідприємництва, і Могильов повністю підтримав техогляд - ми передаємо його приватним людям, бізнесу. Ми ліквідуємо МРЕВ, довіреності ліквідуємо. Все це з нового року буде", - повідомив Бродський.

На його думку, скасування відповідних процедур посприяє викоріненню корупції.

Реклама:

Нагадаємо, у лютому 2009 року Кабінет міністрів вирішив скасувати обов'язкове одержання тимчасового реєстраційного талона для водіїв, що керують транспортним засобом за дорученням.

3 вересня уряд подав доопрацьований варіант проекту Податкового кодексу, згідно з яким транспортний збір буде скасовано.

7 жовтня Верховна рада ухвалила у першому читанні Податковий кодекс, внесений на розгляд парламенту Кабінетом міністрів.

За інформацією голови Бродського, скасування збору Кабмін має намір компенсувати введенням спеціального акцизу на бензин, який буде спрямовуватися на розвиток і модернізацію дорожньої інфраструктури.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!