Foyil Securities став маркет-мейкером на ПФТС

П'ятниця, 17 липня 2009, 14:07

Міжнародна інвестиційна компанія Foyil Securities в числі перших торговців українського фондового ринку підписала договір з біржею ПФТС про маркет-мейкерство.

Таким чином, компанія бере на себе зобов'язання пропозицій і одночасну підтримку протягом Торгової сесії біржі двосторонніх котирувань за цінними паперами на ринку заявок у секторі електроенергетики, повідомляє прес-служба компанії.

"Основною метою присутності Foyil Securities на ПФТС у якості маркет-мейкера є збільшення ліквідності на українському фондовому ринку. Ми як один з найбільших і досвідчених торговців докладаємо максимум зусиль для того, щоб ринок видужував. Підписання договору з ПФТС про маркет-мейкерство - один із дієвих кроків щодо поліпшення ситуації на ринку в цілому", - зазначив генеральний директор Foyil Securities Олександр Сандул.  

Foyil Securities в якості маркет-мейкера пропонує спреди в котируваннях не більше 1,5% і можливість викупу цінних паперів на суму не менше 20 000 гривень.

Реклама:

Тепер не тільки клієнти Foyil Securities, але й клієнти інших торговців зможуть купувати і продавати на ПФТС цінні папери у вузькому спреді.

Це, в свою чергу, має стимулювати зростання обсягів торгів акціями, підвищуючи привабливість українського фондового ринку в цілому.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!