Янукович виступає проти приватизації "Укртелекому" та "Луганськтепловозу"

Середа, 6 лютого 2008, 17:19

Лідер фракції Партії регіонів Віктор Янукович виступає проти приватизації "Укртелекому", Одеського припортового заводу та "Турбоатому".

Як передає УНІАН, про це Янукович заявив на засіданні опозиційного уряду.

Він вважає недоцільним в нинішній ситуації проводити приватизацію підприємств, які дають значні надходження до бюджету. За його словами, на сьогодні немає умов для того, щоб ці процеси були проведені прозоро і щоб була отримана максимальна ціна за них.

Він також виступає проти "реприватизації "Луганськтепловозу". За його словами, це не відповідає інтересам трудового колективу підприємства і шкодить іміджу України на міжнародній арені та серед інвесторів.

Реклама:

Янукович вважає, що нинішня політика влади в питаннях приватизації не державницька, а є "популістською, авантюрною".

В інтерв'ю журналістам народний депутат Анатолій Кінах сказав, що сьогодні на світових фондових ринках відбуваються "дуже негативні процеси зниження котирування акцій".

За його словами, в умовах зниження вартості підприємств пропонувати велику кількість стратегічних об'єктів в стислі терміни - "це однозначно дуже різко знизити їх вартість".

Він зазначив, що фракція Партії регіонів, опозиційний уряд звертатимуться до президента, щоб не підтримувалася така політика уряду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!