СтудіоПак відкриває двері свого виробництва

П'ятниця, 6 серпня 2021 —
Сьогодні немислимо розглядати пакувальні матеріали без визнання першорядної ролі алюмінієвої фольги. Даний матеріал є ідеальним для багатьох видів упаковки, і практично всіх видів продукції, але особливо для харчової промисловості.
 
ФОТО: СтудіоПАК

Міцність, пластичність, податливість, бар'єрні властивості, стійкість до екстремальної температури, морозостійкість контейнерів з алюмінієвої фольги визначає їх популярність серед компаній HoReCa.

Вражають і декоративні властивості упаковки, можливість друку, лакування і тиснення. Але, для багатьох замовників все сказане - не більше ніж красиві слова. Тим не менш, вони вважають за краще оцінити реальні якості продукції (будь-який, не тільки алюмінієвої упаковки), що можливо лише при візуальному контакті.

Розуміючи це, СтудіоПак стали частиною відео проекту, в рамках якого було знято про компанію презентаційне відео. Слоган національного проекту - "Дивись, що купуєш" - як ніщо краще відображає його місію: показати, де створюються продукти, які ви купуєте щодня. Продемонструвати реальний стан українського бізнесу.

Виробник СтудіоПак

Відвідавши виробництво компанії в Київській області, співробітники відео виробництва показали все, як є - без режисури і попередньої підготовки. Як видно з ролика, саме так все і відбувається:

  • в суворій відповідності з діючими нормами екологічних стандартів та безпеки;
  • працівники компанії одягнені в спеціальну форму (одноразові маски, халати і рукавички). Всі поверхні, з якими вони контактують, ретельно дезінфікують.
  • в пакувальних цехах обов'язково проводиться кварцування - знезараження предметів, а також самих співробітників спеціальною лампою, в результаті чого гинуть інфекційні мікроорганізми (в повітрі і на поверхнях): віруси, бактерії, цвіль, грибки, дріжджі, спори. Подібні заходи гарантують, що на виході упаковка з фольги буде повністю стерильною.

На етапі виробництва людина практично не контактує з продуктом, що має на увазі повну безпеку контейнерів в плані здоров'я. Переглянувши відео в блозі СтудіоПак, ви в цьому особисто переконаєтеся. Тут все просто: немає фізичної взаємодії - немає будь-якого вірусу. У світлі пандемії це надзвичайно важливо для будь-якого ресторану, кафе або громадського харчування.

Чому харчові контейнери СтудіоПак?

Упаковка з алюмінієвої харчової фольги може вважатися відмінним матеріалом для багатьох областей застосування, таких як:

  • кондитерські та хлібобулочні вироби;
  • консервована їжа;
  • м'ясо і риба;
  • солодощі;
  • готові страви та ін.

Алюмінієва фольга - бар'єр для світла, вологи і проникнення сторонніх запахів. Упаковуючи їжу, можна не переживати про збереження її аромату і смакових якостей. Крім того, їжа не обвітрюється, довше зберігаючи презентабельний вигляд. Властивість утримання форми, унікальне для гнучких пакувальних матеріалів, передбачає додаткові можливості дизайну.

Реклама: