«Хороші коньяки – як і чоловіки…»

Вівторок, 22 листопада 2011 —
В межах програми винної дипломатії від «Вітіс Груп» Київ відвідав представник відомого коньячного Дому «Lheraud» Франсуа Ребель
У ресторані «Amber» відбулася презентація французьких коньяків Леро (Lheraud). Шеф-кухар ресторану радував гостей вишуканим частуванням – медальйонами з телятини в беконі з сиром Бергадер, а також свининою з чорносливом у соусі Мадера. «Хороші коньяки – як і чоловіки, коли молоді – гарячі, яскраві, «з характером». Коли стають старшими – набираються досвіду, набувають своєрідної глибини та особливої витримки», - такими словами відкрив дегустацію коньяків пан Франсуа Ребель, представник цього коньячного Дому. Леро – Дім-легенда, який бере свій початок ще в далекому 1680 році. Їхні коньяки постійно присутні на столах королівських родин Європи, в Палаті Лордів в Лондоні та в Єлисейському палаці. Одна з особливостей цього коньячного Дому в тому, що він офіційно створює коньяки певного року врожаю – мілезими. Їх виробляють особливо суворо дотримуючись відомої технології з благородних сортів винограду регіону Коньяк. До цього трунку заборонено додавати будь-які інші компоненти. До речі, це правило поширюється й на всі інші найменування в лінійці Леро, де ви ніколи не знайдете цього напою в купажі. «Ми вважаємо, що в нашій роботі важлива кожна деталь. Мадам Леро займається розробкою зовнішнього вигляду нашої продукції – формою пляшки, упаковкою, дизайном, загальною стилістикою Дому. Чоловіки сім'ї Леро споконвіку зайняті змістом коньяку – його виробництвом. Моє ж завдання – знаходити все більше нових прихильників результату їхньої роботи. Все це допомагає нам триматися гармонійної середини в нашій справі та вже багато років створювати прекрасні коньяки. До речі, це 10-й рік нашої присутності на українському ринку», - підкреслює Франсуа Ребель. Ознайомитися ближче з коньяками Леро (Lheraud) можна у київській винотеці «Арлекін», що представляє ексклюзивний алкоголь із усього світу. Довідкова інформація: Виноторгова компанія «Вітіс Груп» з 2008 року представляє на українському ринку понад 1500 назв елітних вин та алкогольних напоїв від 120 виробників з усього світу. «Вітіс Груп» - це ексклюзивний представник в Україні компаній Roederer, Hine та Frescobaldi. Особливість компанії – гарантія якості в усьому: в продукції, в обслуговуванні, у комунікаціях. Мета компанії – займати провідні позиції на ринкові України, використовуючи ефективні сучасні методи розвитку бізнесу, зберігаючи при цьому традиції, філософію та дух пропонованих вин і алкогольних напоїв. Команда «Вітіс Груп» - це висококласні спеціалісти, котрі мають багатий досвід роботи у найкрупніших компаніях України, які займаються дистрибуцією алкогольних напоїв. Офіційний сайт компанії : www.vitis.com.ua Винотека «Арлекін», яка днями відкрилась у центрі Києва, пропонує клієнтам не тільки широкий вибір істинно дорогоцінних напоїв, але сервіс, гідний представлених винних домів. В штаті винотеки немає звичайних продавців – всіх відвідувачів зустрічають досвідчені сомельє. «В «Арлекіні» представленіі вина відомих французьких домів – Domain Baron Rotschild, Louis Roederer, грандів італійського виноробства – Marchesi Frescobaldi, Castello di Ama, Tasca d’Almerita, легендарних виноробів Німеччини – Gunderloch та Нового Світу – Errazuriz, Klein Constantia. Ресторан Amber - це нова якість відпочинку в центрі Києва, креативність меню та нестандартне змішання різних видів відпочинку, уможливлює як ділові зустрічі, так і гучні вечірки. VIP-зал ресторану приваблює інтимною обстановкою гостей абсолютно різного віку, котрі вміють смакувати життям. Крита літня тераса з м'якими шкіряними диванами дозволяє спостерігати за міською метушнею у розслабленій обстановці лаунжу. Шеф-кухар приготує страви, які зможуть оцінити й мандрівники, котрі шукають насолоди, подорожуючи світом, так і місцеві гурмани, не виїжджаючи з України. «Амбер» в перекладі означає бурштин – його вважають символом розумного початку та успіху.
Реклама: