Тарифна політика у Києві є дуже непрофесійною

Неділя, 20 листопада 2011 —
Треба визнати, що житлово-комунальне господарство являє собою складну галузь, яка довгий час залишалася, фактично, без фінансування. Але навіть у цих умовах вона повинна була виконувати свої функції з надання населенню комунальних послуг. Зрозуміло, що ЖКГ потребує реформування.
Але треба зазначити, що цей процес неможливий без активної участі жителів в управлінні належними їм на праві власності квартирами в багатоквартирних будинках, без їхньої підтримки економічних перетворень.
Що чекає на Україну в контексті тарифів на житлово-комунальні послуги? І, зокрема, що чекає на столицю? Усі говорять, що вони підвищуватимуться, але при цьому не бажають показувати об'єктивні витрати, які закладаються в тариф з надання комунальних послуг... Своїм баченням ситуації з ІА «Україна Комунальна» поділилася заступник голови фракції «УДАР» в Київраді, член постійної комісії з питань торгівлі, підприємництва громадського харчування та послуг Наталія Новак. http://jkg-portal.com.ua/ua/coments/70-commentmaterial/14278-tarifna-poltika-u-kiv-duzhe-neprofesjnoyu
Реклама: